Post by gybobsblogxena on Mar 15, 2022 15:44:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode za povečanje denarja ▞▞▞
▞▞▞ KENDALL \u0026 KYLIE 2022 version ▞▞▞
To je zabavna igra, le stvar je nesramno stala 400 diamantov za majico, kot je cumon, vsaj v aplikaciji kims, igranje igre ne stane preveč, meni se zdi, da ni pošteno do ljudi, ki nimajo ton denarja za igra!!
KENDALL & KYLIE Kalandjátékok wud
Obleke so dobre, vendar naloge vzamejo veliko energije, kar je nadležno 😔
Ta igra je neverjetna! Igram ga že en mesec in mi je všeč, da je toliko stvari za početi in veliko oblek in razen občasnih napak, vse gre zelo dobro 👍
Je kul, saj sem jo igral skoraj 6 mesecev, je lepa igra, vendar jo iz nekega razloga odstranim
Ta igra mi je zelo všeč, a zaradi teh napak preprosto ne morem več igrati. Prosimo, popravite aplikacijo.
KENDALL & KYLIE Pakikipagsapalaran ire
Zvezda The Keeping Up With The Kardashians Kylie Jenner naj bi hodila z manekenko in ... vključno s Harryjem Hudsonom in njeno sestro Kendall, 24.
je bilo dobro, dokler nisem poskušal izvajati koncertov in te stvari in je zamrznilo in edini način, da sem ga lahko spravil v delo, je, da porabim 48 draguljev za 5 energijskih vijakov samo zato, da preneha biti zamrznjen na 0 energijskih vijakih, to je resnično uničilo igra zame. Nimam več draguljev za uporabo, ko spet zmrzne. tako da se ne morem motiti.
Obožujem to! Všeč mi je grafika in vse in kako igrate. To je res zabavna igra in res uživam v njej!
Domači Je Brez Smetane Predvsem Sladoled
KENDALL & KYLIE Pakikipagsapalaran kedh
Odkar sem včeraj zjutraj prenesel to igro, sem jo večkrat poskušal igrati, vendar se preprosto ne naloži. Odprem aplikacijo in ostane samo na zaslonu za nalaganje, včasih tudi do 20 minut, preden jo odneham in zaprem. Samo da bi še naprej poskušal in se vedno dogaja isto. Odstranjevanje
Ne deluje na Samsung Galaxy, se ne naloži.
Všeč mi je igra, res je zanimiva, mislim, da bi jo moral poskusiti, užival boš😍😍 toats neverjetno
Zelo mi je všeč, vendar je 97 % časa zamrznjen ali ima kakršne koli tehnične težave. Danes sem ga moral dobesedno znova odpreti kot 50+
To je super buggy. Vrača se na zaslon za nalaganje, nato pa sploh preneha delovati.
KENDALL + KYLIE, KOMPLET ZA PROSTI ČAS - Bolha
po 10 stopnji začne štekati...
Igra Jenner Sisters Spooky Hairstyles · Spletna igra na ...
Debunking Kendall in Kylie Jenner's
Zelo zabavno je
Ta igra je 10-krat boljša od igre Kim Kardashian Nimate težav z nalaganjem Nimate težav z igranjem, je drugačna, ja, vendar z manj težav so razvijalci te igre naredili prav. Sovražim jo, ker imam rad drugo igro, ampak jaz bi raje igral tole, če to komu kaj pomeni in je malo ceneje
ta igra je zelo zamujena za posodobitev, igra mi je všeč, vendar je tako moteča in ves čas zamrzne
Želim si, da bi lahko postavil nižjo od ene zvezdice samo zato, ker nenehno izgubljam napredek, za kar sem dolgo in trdo delal, kar je res frustrirajuće! Ne vem, kaj se dogaja, vendar prosim popravite. Resno razmišljam o izbrisu aplikacije, kar je obžalovanja vredno, ker mi je igra res všeč, vendar tako trdo delati za nič ni v redu in na tej točki ni vredno imeti igre.
Imam 11 M sledilcev n po dogodku POPSUGAR.. Ne dobim ničesar od ken in ky.. Edina stvar, ki pride, so sporočila od Perryja za nastope... Prosim popravite to
Zabavno je, vendar ga je treba posodobiti. Prosim, naredite tako.
Res mi je všeč ta igra, ki vam daje izkušnjo slavnih in je tako kul. Grafika je odlična, zgodba je odlična, vse je zelo kul. Hotela sem samo povedati, da bi si želela, da bi se poročila in dala otroka, da bi bilo bolje. Zelo priporočam to igro ❤️❤️👌👌👌
Igra je res dobra, TODA vsakič, ko poskušam uporabiti svojo shranjeno igro, me samo pripelje nazaj k ustvarjanju nove igre. To je res frustrirajuće in vznemirljivo, saj sem bil 13. stopnje in sem imel približno 66.000 sledilcev. Pri igri sem prišel nekoliko daleč in želim samo uporabiti svojo shranjeno igro. Če se bo tako nadaljevalo, bom igro preprosto izbrisal.
Ios za sex zmenke ... Moderne Kylie in Kendall seksi of the Model seks goli blog Indonezija research project; PRI 2. Prostitutke avto prostitutke domicil
Kdo so svetovne zvezde, h katerim se največkrat zatečemo za modno inspiracijo? Na lestvici vodita sestri Jenner, na katerem mestu pa najdemo
Laaaaajf❤
Resnično mi je všeč ta igra, a v zadnjem času, ko porabim svojo energijo in zapustim igro, ko se vrnem, ni bil shranjen noben moj prejšnji napredek. Prav tako sem se pravkar vrnil igrati dve uri kasneje in moja energija je še vedno na 0. EDIT: Nič se ni spremenilo, še vedno iste težave. Zaradi te težave sem propadel veliko nalog.
To je res dobra igra! Toda kje je mah punca Khloe?
Guess The Song - Music Quiz Trivia hvh