(Android/iOS) The Letter - Scary Horror Choice Visual Novel Game paraları artırmak için hileler
Mar 15, 2022 15:25:55 GMT
Post by gybobsblogxena on Mar 15, 2022 15:25:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Letter - Scary Horror Choice Visual Novel Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Letter - Scary Horror Choice Visual Novel Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ paraları artırmak için hileler ▞▞▞
▞▞▞ The Letter - Scary Horror Choice Visual Novel Game 2022 version ▞▞▞
Pahalı oyun, her şeyi yanlışlıkla satın almama rağmen geri ödeme yok. Topal bir oyunda 60 dolar boşa gitti.
Oynamaya çalıştığım en iyi roman oyunlarından biri, diğer bölümler için ödeme yapmanız gerektiğinden nefret ediyorum
Şimdiye kadarki en iyi oyun, bu oyunla ilgili bir sorunum yok. O kadar dinlendirici ki, harika bir iş çıkardığını hayal edebiliyorum. 2 Romanı çalamayacak olmam çok üzücü çünkü param yok, hala gencim😕 ama her neyse. Oynadığım en iyi oyun bu olacak😃
Sadece iyi kısma geldiğinde ne olduğunu bilmek için gerisini satın almalısın..... ama her şeyden önce harikaydı
"Mektup" harika bir deneyim! Bu harika görsel roman oyununu yaptığı için Yangyang Mobile'a teşekkür ederiz. Harika seslendirme, karmaşık dal ağacı, sevimli karakterler, harika görsel hikaye anlatımı ve harika bir film müziği var! Tüm dalların, eşya spritelarının, CG'lerin, sonsözlerin ve başarıların kilidini açtım.
1'den sonraki bölümler için para ödemek zorunda olman dışında güzeldi
Korku oyunlarını severim ama bu kadar Meh! İlk bölümü geçemedi bile.Başlangıçta büyük bir sıçrama korkusu vardı ve gerisi düz saçmalık. Oyuncular birçok sahnede fazla rol yapıyorlar ve ben bunu duymamayı tercih ederim. Belki sadece metin seçeneği vardır ama ben uğraşmayacağım. Hikaye tamam ama sadece sinir bozucu bir ileri bir geri oluyor ve bu gerçekten o kadar da ilginç değil. Konuşma sırasında, devam etmek için ekrana dokunmanın o kadar da iyi çalışmadığını fark ettim. Gitmek için genellikle birkaç dokunuş gerekir ve bu, ızgara hareketiyle birlikte can sıkıcıdır. Oyun yanlış tarafta döndürülerek başlar. Her neyse, daha iyi oynadım.
Evet, hikayenize devam edebilmeniz için satın alma seçeneği ortaya çıkana kadar oyunu seviyorum, evet hayal kırıklığı. Aksi takdirde, bu incelemeye tam 5 yıldız verirdim.
Bu oyun harika çünkü karakterleri geliştirmek ve inandırıcı kılmak için zaman harcıyor. Tüm zaman boyunca korku değil. Karakterlerin birlikte işe gittikleri ya da film izledikleri bölümler var. Çok fazla birikim var ve beklemeye değer. Canavar tasarımında sinir bozucu. Seçimleriniz de olup bitenler üzerinde gerçek bir ağırlığa sahip. Bölümün başında bir şeyler yapabilirsin ve sonunda o şey bir karakterin ölmesinin nedeni olabilir. Bunu şiddetle tavsiye ederim.
The Letter - Scary Horror Choice Visual Novel Game Lomu spēles srk
İğrenç sadece konuşma var
Bu oyun belini gereksiz bilgileri okuyarak çok zaman kazandım, bu oyunu senin kararın hakkında düşündüm ama bu yanlış bir bilgi. Bu oyunda çok gereksiz bilgiler var. İnsanlar seni zamana bağlamaz.
Müthiş oyun 👌, geri kalanı için çabalamak zorunda olduğum için biraz sersemledim. Dürüst olmak gerekirse, çocukluğumdan beri bunun için para kullanmama izin verilmeyen bir dimi param yok. Srsly keşke ücretsiz olsaydı. Yine de harika 😍
Tam oyunu satın almaya karar verdim ve şimdi bana bir hata mesajı veriyor... oyun başlamıyor...
Google oyunları profilime giriş yapamıyor, yükleme ekranında takılı kaldı. oyunu kaldırıp tekrar kurdum yine aynı sorun var
Üzgünüm, hikayeye devam etmek için başka bir bölüm için ödeme yapmadan önce sadece bir bölüm oynayabilirsiniz. Sadece bir kıyafet seçeneği veya karakterlerin geleneklerini değiştirmek isterdim ama hikayeyi ve sanatı seviyorum, harika.
Bu bir gud oyunu ama nptjin daha korkunç, sadece okunacak çok şey var ve hepsi için tjat. Kötü uygulama kullanma
Güzel ama türkçe dil gelmeyecek olması gerektiği anlamına gelmez aynı ceviremiyorum bu yüzden yanlış anlayınca güzel tadı çık ne oluyo falan diye yani bunu saymazsak
Bu şimdiye kadar oynadığım en iyi seçim oyunu olabilir. Seçimler gerçekten önemli ve hikayenin anlatımını gerçekten çok değiştiriyor. Pek çok oyun aynı şeyi söylemeye çalışır ama asla yerine getirmez. Ayrıca harika bir hikayesi ve iyi karakterleri var, gerçek sonun gidişatı biraz üzücü. Bu oyunu yapanlar dahi ve umarım gelecekte daha fazlası olur. Olağanüstü oyun, harika seslendirme, harika animasyonlar ve ilginç bir hikaye ve kesinlikle 5'i hak ediyor. Oyunla ilgili tek sorun, sadece deneme sürümü olmasıdır. Tam oyunu almak için yüksek bir meblağ ödemek ve bence bu büyük bir serseri ve bu oyunun tek dezavantajı. Oyunu ücretsiz yapın ve bazı ekstra ek içerikleri ücretli hale getirin.
Yaptığınız oyun gerçekten zor bulunan en değerli oyunlardan biri... Ama ne yazık ki ilk bölümü bitirdikten sonra diğer bölümler paralı hale geldi! Lütfen bununla ilgili bir şeyi değiştirin ... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°° olacak şekilde zor olan bir oyundan bir... 1. bölümü bitirdikten sonra diğer bölümlerin para çok amaca yönelik!
Sana neden hayır dediğimi söyleyeyim çünkü bu oyun oynamama izin vermiyor bu yüzden bu oyunda bana yardım edebilirsen çok iyi olur
The Letter - Scary Horror Choice Visual Novel Game የሚና ጨዋታዎች nnr
Parasının bütçesini verecek kadar, bir gizem/gerilim oyunu!
sorun yoktu
Tamam, bu harika bir oyuna benziyor ama bir sonraki diyaloğa geçmek için ekrana 8 kez dokunmam gerektiği gerçeğini unutamıyorum! Beni deli ediyor! Bu sorunu olan tek uygulama bu, umarım bir şekilde çözülebilir.
Bayıldım çok eğlenceli
Bu oyunu gerçekten seviyorum ama 3 yıldız vermemin sebebi bölüm fiyatlarının yüksek olması bu oyunu oynamayı gerçekten dört gözle bekliyordum ama sadece 1. kanalın mevcut olduğunu görünce gerçekten hayal kırıklığına uğradım
bu oyunu seviyorum! karakterler, sanat, olay örgüsü, hikayedeki gelişmeler, her ayrıntı doğru bir şekilde düşünülmüş ve planlanmış, özellikle sanat, muhteşem, şimdiye kadar oynadığım en iyi görsel roman oyunu!!😆💜
Korkunç, dokunması gerektiğinde bölümü geçemiyor bile
Müthiş bir oyundu ama onu kaldırmak zorunda kaldım çünkü çok fazla olduğu için tek sorun bu, plzzz düzeltin ve eğer bunu düzeltirseniz bu oyuna ilgi duyacak birçok oyuncu olacağını biliyorum ve ben de kendim wilp bu oyunu tavsiye ederim harika ama lütfen fiyat sorununu düzeltin ve ücretsiz yapın yoksa satın alamayan o kadar çok insan olduğunu biliyorsunuz o yüzden lütfen bu bir rica lütfen yapın 😭😭🙏🙏
MUHTEŞEM HİKAYE! ilk bölüm beni kendine bağladı. Ta ki diğer bölümlerin parasını ödemen gerektiğini anlayana kadar."Bunun gibi daha fazla oyun yap" için bölümler için ücret almanız gerektiğini düşündüğünüzü biliyorum, ancak bölümleri ücretsiz olarak sunarken para kazanmanın MİLYONLARCA yolu var. Ama görünüşe göre tek ilgilendikleri şey para. Para harcamak istemiyorsanız bu oyun kesinlikle size göre değil. Bunun gibi ücretsiz bir sürü başka oyun var. Seçimler, bölüm ve daha bir ton gibi.
İçine daldığım gerçekten harika bir oyun. Ses oyunculuk süper iyi ve grafikler/film müziği pastanın üzerine krema gibi. Oyunun birden fazla farklı sonucu ve sonu var, akıllıca seçin ve keyfini çıkarın!
Başlık ekranını geçemiyorum artık güncellenmesi gerekiyor
Çok fazla konuşmak...... bir seçim nadiren gelir
Bu VN'yi okumayı gerçekten çok isterdim 😍 ama ne yazık ki hala öğrenciyim 😢 ve diğer bölümleri satın almaya gücüm yetmiyor.Grafiklerin ne kadar güzel olduğuna ve aynı zamanda Romance ve Horror türüyle birlikte hikayeye zaten bağımlıydım. Umarım bir gün bunu okuyabilirim. Not; Tek yaptıklarının dokunup okumak olduğunu söyleyenler için, bir VN'den beklemeniz gereken şey budur. Okumayı seven insanlar bunu kesinlikle sevecektir.
Aslında çok enteresan bir oyun ama ilk bölümün sonunda takılıp kalıyor ve gerisini oynamama izin vermiyor Tam oyunu nasıl oynayabilirim? Sadece bana internetimi açmam gerektiğini söyleyen mesajı getiriyor, ki aslında açık!
Pop The Ice Azione bixq
The Letter - Scary Horror Choice Visual Novel Game Fabularne opj
Şimdiye kadar hikayeden gerçekten keyif aldım ama Isabella'nın ofisindeki kırmızı alana dokunmam gereken dua sahnesi çok saçma. İlk gireni alabilirim ama üçüncüde pes edebilirim. Parmağım ekrana bile dokunabildiğinde kelimenin tam anlamıyla onu geçiyor. Çok hızlı.
Bu, Çin'in desteklediği uluslararası sürümdür.
Kullanılan N kelimesinden iğrendim! Oyunda neden sadece karakterin N kelimesini söylemesi değil, aynı zamanda yazılması da var? Sade ve net bir şekilde, ne gibi ciddisin? Başka bir şey kullanamazsın Bu oyunu kesinlikle şikayet ediyorum ve ekran görüntüsü alıyorum!...siyah biri olarak bitiremiyorum bile bu hiç hoş değil...#YouTryIt